Hovedseksjon

Tilbakemeldinger fra elevene

Hva jeg synes om Sykehusskolen

Jeg synes Sykehusskolen har vært veldig bra. Skolen har gitt meg trygghet og glede. Jeg synes det er bra at dere tilpasser skolearbeidet til de ulike elevene. Jeg har jobbet med andre elever i alle aldre, og det har aldri vært noe problem. Jeg har ogå likt at dere har gitt meg oppgaver som strekker seg over mer enn ett fag. De dagene hvor jeg har vært sliten eller ikke orket å gjøre så mye skolearbeid, har dere tilpasset. Jeg har fått være med å velge hva jeg har hatt lyst til å gjøre, både skolearbeid og i pausene. 

Lærerne som jobber her er hyggelige, engasjerte og hjelpsomme, noe som gjør det trygt å komme på Sykehusskolen. Jeg har lært masse på de ukene jeg har vært her og har hatt det veldig fint. I mens jeg har vært her har det vært noen andre elever her også, men i om med at jeg liker best å samarbeide med andre, skulle jeg ønske det kanskje var litt mer av det. Arbeidsoppgavene jeg har gått har vært varierte. Jeg har sett på film, debatter, appeller, gjort oppgaver, lest, diskutert, hatt samtaler, laget bok og tegnet. Alt har gitt meg læring. Sykehusskolen har vært kjempebra og jeg er glad for at barn og ungdom som er innlagt på sykehus får muligheten til å gå på skole samtidig.

Elev vg1

Tanker om Sykehusskolen

Jeg liker sykehusskolen veldig godt! Bedre enn skolen hjemme. Sykehusskolen er en veldig liten skole med morsomme og greie lærere. Det er som oftest bare 1-5 stykker her om gangen, så da får lærerne god tid til å hjelpe elevene. Skolen består av et par lærere og 3 rom(kontor, arbeidsrom og et rom med en prosjektor).

Sykehusskolen er et greit sted å oppholde seg på sykehuset mens man er innlagt og ikke har lyst til å falle ut av skolen helt!

Elev 7.trinn

Lærerene på sykehusskolen gjorde det morsommere å lære!

Vi ønsker å takke dere for at dere gjorde sykehusoppholdet mye triveligere for Adrian! Han gledet seg til å komme på sykehusskolen hver dag! I tillegg til å hjelpe ham med leksene fra skolen han går på til daglig, gjorde dere mye interessant i egen regi. Han satte blant annet stor pris på å lage suppe med grønnsaker fra Sykehuskolens egen balkonghage, og å få lære å spille gitar! Adrian sier: "Lærerne på Sykehusskolen gjorde det mye morsommere å lære". 
Takk for det flotte arbeidet dere gjør!

Mamma til elev 8. trinn

Et koselig sted

Jeg ante ikke at det var skole på sykehus. Men mitt første inntrykk var veldig bra.

Jeg synes det er et koselig sted. Man føler ikke at man er på et sykehus når man er her. Det er veldig fint at man kan få tilbud om skole selv om man er innlagt på et sykehus. Da henger man ikke så veldig langt etter de andre elevene i klassen når man kommer tilbake. Det var nemlig jeg veldig redd for når jeg fikk vite at jeg måtte innlegges på sykehus.

Men nå føler jeg at jeg fortsatt kan få bra karakterer selv om jeg ikke får vært så mye på den vanelige skolen min som jeg pleier.

Elev 8.trinn

Sykehusskolen

Når man er innlagt på sykehus 24 timer i døgnet kan man fort bli lei av å sitte på rommet sitt og stirre i veggen hele dagen. Derfor er jeg veldig glad for at Sykehusskolen finnes. På Sykehusskolen gjør man stort sett det man vil og orker, og man får tett oppfølging fra flinke faglærere. Man følger læringsplanen fra sin egen skole, og selv om skolen kun er fire og en halv time om dagen, får man faktisk med seg det meste man skal. Vi bruker mye IKT i læringen, noe jeg har satt stor pris på, og skulle ønske de var flinkere til på min egen skole.

For meg har det vært veldig posisivt å få et avbrekk fra den ganske slitsomme og ofte kjipe sykehustilværelsen. Om man er litt slapp og lei en dag kan man ta en pause fra skolearbeidet og for eksempel pusle et puslespill, lese en bok, eller gjøre noe annet morsomt. Sykehusskolen gjør rett og slett dagene litt lettere.

Elev 8.trinn

Litt av en skole

Da jeg kom til sykehuset, var jeg først og fremst redd over at jeg ikke fikk noen skolegang eller læring i noen fag. Men det ordnet seg med en gang, med at jeg fikk gå på skolen i fjerde etasje på Ullevål sykehus.

Det var fint å møte de nye, dyktige og lærerrike lærerne som gjorde meg glad, og jeg fikk et godt førsteinntrykk. Her kan jeg drive med alle fag. De har noen datamaskiner som er også ganske morsomt og holde på med. Jeg har jobbet med det de andre har gjort på min vanlige skole. Så har jeg fått passord til fronter, som jeg kan se på planer og lekseplaner i hver uke framover.

Lærene er så hyggelige i alle fagene jeg har dem i, og det gjør meg lyst til å jobbe med faget.

Elev 9.trinn

Sykehusskolen

Sykehusskolen er en veldig fin mulighet for barn på sykehuset. Jeg følte jeg ble tatt godt i mot og det er gøy og sosialt.

Det var fint å få møte noen andre ungdommer i samme situasjon som meg selv. Lærerne er flinke og hyggelige og har fokus både på lærdom og det sosiale.

Takk for meg.

Elev 9.trinn